Dit affald

  • Del:

I Glostrup sorterer vi papir, plast, glas og metal ud af dagrenovationen.

Har du brug for hjælp til at sortere korrekt, kan du finde inspiration under sorteringDe fire fraktioner, som vi alle skal frasortere dagrenovationen, er i forhold til tømning opdelt i par.
Vi anbefaler også vores APP Affaldsportal, som indeholder over 2000 søgeord i sorteringsguiden.

Plast og Papir
Plast og papir deler beholder
, men er adskilt med en skillevæg. Det kan være en god idé at komprimere dit affald. Fx ved at putte mindre plastaffald ind i større plastaffald. Ift. papir, anbefaler vi at frasige sig reklamer. Tilbudsaviser kan findes online. Plast og papirbeholderen bliver tømt hver 3. uge.

Glas og Metal
Glas og metal skal i samme beholder, men er adskilt med en skillevæg. Det kan være en god idé at komprimere fx dåser, så de fylder mindre. 
Glas og metalbeholderen bliver tømt hver 10. uge.

Dagrenovation
Dagrenovation fortsætter uændret. Hvis du oplever, at volumen i dagrenovationen mindskes, og du ønsker 14-dags tømning i stedet for ugetømning, er du velkommen til at kontakte os på affald@glostrupforsyning.dk. Hvis du vælger 14-dags tømning, får du påklistret et lille mærkat på din postkasse, så skraldemanden kan se hvilke adresser, som har 14-dags tømning.

Batterier - på låg
Batterierne skal placeres i en 4L gennemsigtig plastpose på toppen af beholderen til plast og papir.

Småt elektronik - på låg
Småt elektronik skal placeres i en 4L gennemsigtig plastpose på toppen beholderen til plast og papir.

Haveaffald
Haveaffald bliver tømt hver 4. uge. fra marts/april - november

Storskrald
Storskrald bliver tømt hver 4. uge. Bla. pap er en del af storskraldsordningen. Hvis du har meget pap, kan du også aflevere det på Genbrugsstationen.

Fandt du det du søgte?

Driftsinfo