Sorter dit affald

  • Del:

En af de nemme måder at få en grønnere hverdag på er ved at sortere dit affald. Vi har gjort vores bedste for at gøre det så nemt som muligt for dig, og her samler vi nogle af løsningerne.

Vi er som affaldsselskab forpligtede til at håndtere vores affald på den mest ressourceeffektive måde. Nogle produkter og materialer kan vi for eksempel genanvende og andre kan vi faktisk direkte genbruge.

I bund og grund har måden vi behandler affaldet stor betydning for energiforbruget. Når vi genanvender ting som en konservesdåse, en tom tomatflaske eller glasflasker, mindsker vi behovet for en energikrævende produktion af de samme produkter. Derfor udvikler vi sammen med vores samarbejdspartnere løbende vores affaldsordninger, så vi kan genanvende mere og bedre.

Slå sortering op

En af Glostrup Forsynings services tæller en funktion, hvor du nemt og hurtigt kan slå produkter op, hvis du er i tvivl om, hvordan det skal sorteres. Den kan du finde her.

Du er måske ikke helt sikker på, om pizzabakken skal i pap eller almindelig dagrenovation. Svaret er dagrenovation ved husstandsindsamling, og du kan søge på pizzabakker og meget andet med tjenesten. Og hvis der mangler noget, så må du meget gerne tilføje det.

Sortering af pizzabakke

Vi har også nogle sorteringsvejledninger, som du nemt kan printe ud og fx sætte på køleskabet. Dem kan du finde her.

Sorteringsvideoer

Her kan du se nogle forskellige sorteringsvideoer, vi har fundet frem fra skuffen. De viser eksempler på, hvordan forskellige produkter skal sorteres.

Hvis du synes, at der mangler en videoforklaring, kan du skrive til os ved at bruge 'Fandt du, hvad du søgte?' funktionen nederst på siden.

Fandt du det du søgte?

Driftsinfo