Glostrup Forsyning leverer snart fjernvarme til kirken

Den gamle sognegård og degnbolig skal rives ned, og nye skal bygges. I den forbindelse får Glostrup Forsyning mulighed for at levere fjernvarme til den nye sognegård og dermed også til kirken. Arbejdet vil påvirke Mellemvej og Østervej, som vil være lukket for trafik i en periode.

Vi henter de sidste juletræer i dag

Vi arbejder stadig på at hente de sidste juletræer i dag, onsdag den 15. januar. Hvis dit juletræ ikke bliver hentet i dag, må du meget gerne ringe til os på 43 20 80 20 eller skrive en mail på forsyning@glostrupforsyning.dk

Vi river Ejby Vandværk ned

Nedrivningen af Ejby Vandværk starter den 21. januar og fortsætter et par uger frem.

Vi lukker indkørslen til Stadionvej

Glostrup Forsyning arbejder fortsat med at flytte spildevandsledninger. Det gør vi for at gøre plads til den nye Letbane. Fra fredag den 17. januar 2020 er det derfor ikke muligt at dreje ned ad Stadionvej, når man kommer nordfra ad Ringvejen. I en kort periode vil det heller ikke være muligt at køre ud fra Stadionvej.

Jobopslag: Glostrup Forsyning leder efter en engageret entreprenørmedarbejder

Ønsker du at arbejde i et lokalt forsyningsselskab, som vægter faglighed og teknisk snilde såvel som kammeratskab og humor? Ønsker du at gøre en forskel for Glostrups natur og nyder du at arbejde med vind i håret? Så læs med her. Glostrup Forsyning søger en engageret medarbejder til afdelingen for Vand og Varme, som har erfaring fra entreprenør- og anlægsvirksomhed, og som kan starte snarest muligt.

Besøg Glostrup Genbrugsstation lige når du vil

Fra den 2. januar 2020 udvider Glostrup Genbrugsstation den ubemandede åbningstid, så man nu kan sortere sit affald lige når man vil. Ordningen med ubemandet åbningstid har været en succes, og nu ønsker Glostrup Forsyning at udvide den.

Vi er snart færdige i Hovedvejskrydset

Julen er over os, og her i Glostrup Forsyning ønsker vi også at give en lille, tidlig julegave til Glostrups borgere. På fredag den 20. december afslutter vi - tidligere end forventet - vores arbejde i Hovedvejs-/Ringvejskrydset og åbner for trafikken igen.

Nye priser i 2020

Nye teknologier, ændrede finansieringsmetoder og formindskede affaldsværdier er alt sammen årsager til, at priserne på vand, varme, affald og spildevand ændrer sig i 2020. Se de nye priser og læs, hvorfor de ændrer sig.

Indvielse af kunstgræsbane og klimatilpasning

Den nye kunstgræsbane blev indviet med taler, tv-hold og en spændende fodboldkamp. Glostrup har fået en ny bane, som både kan fyldes med boldentusiaster og med store mængder regn.

Juleinformation og affaldsindsamling 2019

Glostrup Forsyning holder lukket mellem jul og nytår, men du har sikkert mange spørgsmål om ekstra affald, fedt i afløbet og akutte henvendelser.

Strømpeforing på Sydvestvej, Produktionsvej og Vestergårdsvej

Glostrup Forsyning og entreprenøren Aarsleff skal renovere nogle kloakledninger (det kaldes strømpeforing) på Sydvestvej, Produktionsvej og Vestergårdsvej. Det kan skabe nogle lugtgener og vi fylder måske lidt på parkeringspladsen.

Invitation til indvielse af kunstgræsbane

Snart fløjter Glostrup Kommune og Glostrup Forsyning det store anlægsarbejde af den nye kunstgræsbane af. Den 7. december kl. 12 bliver et effektivt samarbejde om klimatilpasning og kunstgræsbane indviet og alle er velkomne.

Ejby-vandværket rives ned

Det gamle Ejby-vandværk skal rives ned. Det forberedende arbejde er gået i gang, og selve nedrivningen finder sted i januar/februar.

Glostrup Forsyning afskaffer småt brændbart

Fra uge 47 kan du ikke længere smide dit affald til småt brændbart på Glostrup Genbrugsstation. Vi skal blive endnu bedre til at sortere vores affald, og dette er en af måderne, vi kan sørge for, at mere affald bliver sorteret korrekt. Affald, der ikke kan genanvendes kan fremadrettet afleveres i ’Rest efter sortering’-containeren.

Førstehjælp i forsyningen

Glostrup Forsynings medarbejdere har endnu en gang fået opfrisket førstehjælpsevnerne, da vi havde besøg af Bjørn fra Hjertevagt. Nu er vi endnu bedre rustet til at hjælpe Glostrups borgere – og hinanden.

Driftsinfo