Nye tømningsdage fra uge 42 eller 43

Fra uge 42 og 43 vil nogle kunder få hentet affald på en anden dag, end de plejer. Vi har lavet en oversigt over, hvilke adresser, der får ændret tømningsdag.

Når genbrug gør en forskel

På Glostrup Genbrugsstation er det muligt at aflevere sine gamle møbler og aflagte legetøj. Det har støbt fundamentet for et samarbejde mellem Glostrup Forsyning og flere frivillige organisationer, som skaber stor værdi – for økonomien, for miljøet og ikke mindst for mennesker. Læs historien fra Folkebladet her.

Pressemeddelelse: Glostrup Forsyning deltager i nyt VÆRDI-projekt

Glostrup Forsyning går sammen med Novafos, DMI, DTU, AAU, DHI og mange andre partnere om et nyt projekt. Målet med projektet er at forbedre praksis for dimensionering af regn. Et vigtigt arbejde, som har stor betydning for måden kommuner og forsyningsselskaber skal planlægge klimatilpasningsprojekter.

Spuling og tv-inspektion af kloakledninger i den nordvestlige del af Hvissinge

I området mellem Bystien og Skovsletten i den nordvestlige del af Hvissinge skal NORVA24 skal snart tjekke hovedkloakledningerne for Glostrup Forsyning. Det gør vi ved først at højtryksspule kloakledningerne, så der er fri passage til et kamera, der skal filme i kloakken.

Du kan spare mange penge ved at have styr på dit vand- og varmeforbrug

Det kan være rigtig dyrt at have et toilet, der løber, en vandhane, der drypper eller en radiator, der pumper. I Glostrup rykker forsyningen ud og banker på døren, når forbruget går helt amok – men du kan selv gøre meget for at spare penge.

Problemer med sms-service hos flere teleselskaber

Vi oplever desværre, at flere teleselskaber har problemer med afsendelsen af sms'er. Det kan desværre betyde, at I ikke modtager sms'er fra os i dag.

Besøg Glostrup Genbrugsstation efter lukketid

Den 2. januar 2019 blev den nye genbrugsstation taget i brug, og de første kunder er begyndt at benytte sig af både Direkte Genbrug og Ubemandet Åbningstid. De nye muligheder er også en fordel for virksomheder. Det er er nemlig nu muligt fx at køre forbi tidlig morgen, så traileren kan tømmes inden dagens arbejde begynder.

Drikkefontænen i Solvangsparken fungerer igen

Drikkefontænen har midlertidigt været ud af drift pga. påkørsel. Den fungerer nu igen.

Gratis kompost på Glostrup Genbrugsstation

Som tidligere år, har du mulighed for på Glostrup Genbrugsstation at hente gratis kompost.

Dine forsyningspriser

Her kan du se, hvad det koster dig at blive forsynet med vand og varme samt få håndteret spildevand og affald i 2019.

Juleinformation og affaldsafhentning

Nu er det snart jul, og Glostrup Forsyning holder lukket mellem jul og nytår, men hvis du har akut brug for hjælp, kan du kontakte os via vagttelefonen på:

Driftsinfo