Første fjernvarmeetape realiseres i Glostrup

Glostrup Forsyning kan nu fortælle, at første etape af fjernvarmeudvidelsen i Glostrup Kommune bliver realiseret. Det er nemlig mere end 40% af borgerne i området, der har underskrevet en kundeaftale.

Indsamling af trådstativer med træbeklædning

Vi har fået mange henvendelser fra kunder, om hvorvidt vi kan indsamle trådsstativer med træbeklædning, som kunderne selv ejer. Vi har derfor lavet en aftale med renovatøren om at tilbyde indsamling af trådsstativerne med træ.

Glostrup kan mere - allerede

Med energiudspillet ”Danmark kan mere II” vil regeringen sætte turbo på udrulningen af fjernvarme i Danmark. Imidlertid har Glostrup Kommune allerede fremlagt den plan, regeringen efterlyser. Og det bringer kommunens borgere et skridt foran, når naturgassen skal udfases.

Indsamling af trådstativer i metal

Brugte du tidligere et trådstativ i rent metal til dagrenovation? Så læs med.

Nyt login til Min Forsyning

Mandag den 16. maj skifter vi fra Min Forsyning 1.0 til Min Forsyning 2.0, og det betyder, at du som kunde skal bruge et nyt login. Ved overgangen til den nyeste udgave nulstilles dit gamle login samt NEM-ID-login.

SMS-fejl: Ekstra tømning af plastbeholder

I denne uge blev der ved en fejl ikke sendt sms ud om tømning af plastbeholderen.

Mød vores fjernvarmekonsulent i Glostrup Fritidscenter

Kom forbi til en snak om fjernvarme og se et fjernvarmeanlæg.

Problemer med affaldssms'er

Flere kunder har kontaktet os, da de ikke har modtaget sms'er i forbindelse med tømning i uge 18.

Kundeservice lukker kl. 11 den 6/5

Fredag den 6. maj lukker kundeservice kl. 11 på grund af kursusaktivitet.

Glostrup sorterer nu mere (artikel)

Glostrup er nu klar til at sortere i de 10 affaldstyper, som Folketinget besluttede i juni 2020. Sorteringen udvides fra metal, papir, glas, plast til også at indeholde madaffald, restaffald, pap, farligt affald, tekstiler samt mad- og drikkekartoner (som skal sorteres sammen med plast). Derudover sorterer Glostrup også haveaffald samt flere affaldstyper i storskraldsordningen.

Affaldssms'er til den nye affaldsordning

Med overgangen til den nye ordning er det et godt tidspunkt at tjekke, om du får sms'er i forbindelse med tømning af dine beholdere.

Nu sorterer vi mere

I dag den 1. maj starter den nye affaldsordning.

Blødt vand i Glostrup

Driftsinfo