Juleinformation og affaldsafhentning

 • Del:

Nu er det snart jul, og Glostrup Forsyning holder lukket mellem jul og nytår, men hvis du har akut brug for hjælp, kan du kontakte os via vagttelefonen på:

 • Spildevand: 4320 8049
 • Rottebekæmpelse: 4320 8049 (hvis du ser en rotte inde i dit hjem)
 • Vand og Fjernvarme: 4320 8069

JULETØMNING AF AFFALD
Dagrenovation som skal afhentes den 25. december, bliver afhentet i løbet af den 26. december. Dagrenovation som skal afhentes den 26. december, bliver afhentet den 27. december.

Dagrenovation som skal afhentes den 1. januar, bliver afhentet den 2. januar. Dagrenovation som skal afhentes den 2. januar. bliver afhentet den 3. januar.

Storskrald og emballageaffald (plast, papir, glas og metal) som skal afhentes den 1. januar, bliver hentet i løbet af den 2., 3. og 4. januar.

Adresser med ændringer har fået tilsendt SMS.

Bliver dit affald imod forventning ikke afhentet, skal du melde manglende tømning, for så sendes dine oplysninger direkte til renovatøren. Vi beder om, at I har tålmodighed med afhentningen af affald mellem jul og nytår. Vi skal nok få afhentet det hele.

BRUG FOR EKSTRA DAGRENOVATION I JULEN?
Får du brug for mere plads til dagrenovation i julen, kan du købe klistermærker til ekstra afhentning af dagrenovation i APP ’en Affaldsportal, via webshoppen eller direkte hos Glostrup Forsyning i vores åbningstid mandag til torsdag 9-15 og fredag 9-12.

JULETRÆER
Juletræer bliver afhentet i løbet af dagene torsdag den 17. januar og fredag den 18. januar. I er selvfølgelig altid velkommen til selv at køre juletræet hen på en af nabogenbrugsstationerne (eller vores egen fra 2. januar), hvis I ikke kan vente til den 17. og 18. januar. Grunden til at afhentningen ligger der, er fordi mange ønsker at have træet stående ude med lys på her i den mørke tid.

Bor du i etagebolig, skal du spørge din vicevært, hvor I samler juletræerne.

GENBRUGSSTATIONEN GENÅBNER 
Glostrup Genbrugsstation genåbner den 2. januar klokken 10:00. Kom og vær med på åbningsdagen: www.glostrupforsyning.dk/nyheder/2018/genaabning-af-glostrup-genbrugsstation

Læs mere om alt det nye på Genbrugsstationen som fx Direkte Genbrug og Ubemandet Åbningstid: www.glostrupforsyning.dk/affald/genbrugsstation  

AFFALDSKALENDER FOR 2019
Du kan hente din personlige affaldskalender, som giver dig et overblik over alle dine forskellige tømmedage i én kalender, som kun gælder for din adresse. Du kan selv printe eller downloade din personlige kalender, som kun gælder for din adresse. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har problemer med at finde din kalender.

Du kan supplere den personlige kalender med vores SMS- og E-mail service, hvor du kan tilmelde dig at få en reminder dagen før tømning.

AFFALDSSORTERING TIL JULEN OG NYTÅR
I julen bliver der genereret en masse affald, og her er lidt hjælp til sortering:

 • Gavepapir og –bånd (småt brændbart)
 • Mælke- og juicekartoner (dagrenovation)
 • Pizzabakker fra pizzariaer (dagrenovation - men indpakningen fra frysepizzaer skal i pap)
 • køkkenrullerør og lignende (pap)
 • Brugt køkkenrulle, servietter og lignende (dagrenovation)
 • Bagepapir (dagrenovation)
 • Julemad (i maven, ellers skal rester i dagrenovation)
 • HUSK at du ikke må hælde stegefedt i afløbet - hverken via håndvask eller toilet. Det skaber nemlig problemer ude i kloakkerne. Du kan i stedet samle det i en pose og smide det i dagrenovation.
 • Brugt fyrværkeri (Småt brændbart)
 • Fyrværkeri (Farligt affald, hvis det ikke er affyret/brugt)

Find over 2000 søgeord i APPen Affaldsportal sorteringsguide, hvis der er andet, du har brug for at vide ift. sortering.

KUBERNE TIL AFFALD LUKKES
Kuberne rundt om i Glostrup Kommune bliver lukket den 31. december, og åbnet op igen den 1. januar, for at undgå ødelæggelse.

DRIFTSINFORMATION
Husk at du altid kan finde driftsinformation, samt information om hvor vi arbejder ved at trykke på den blå pil på hjemmesiden eller her: www.glostrupforsyning.dk/selvbetjening/her-arbejder-vi.

PRISER 2019
Her kan du se alle vores priser for 2019: https://www.glostrupforsyning.dk/om-glostrup-forsyning/priser/

Driftsinfo