Juleinformation og affaldsindsamling 2019

 • Del:

Glostrup Forsyning holder lukket mellem jul og nytår, men du har sikkert mange spørgsmål om ekstra affald, fedt i afløbet og akutte henvendelser.

Akutte problemer

Vi holder lukket fra og med den 23. december til den 2. januar, men hvis du har akut brug for hjælp, er vores vagttelefoner åbne:

 • Spildevand: 43 20 80 49
 • Rottebekæmpelse: 43 20 80 49 (hvis du ser en rotte inde i dit hjem)
 • Vand og Fjernvarme: 43 20 80 69

Juletømning af affald

Dagrenovation, som skal afhentes onsdag den 25. december, bliver afhentet i løbet af torsdag den 26. eller fredag den 27. december

Dagrenovation, som skal afhentes den onsdag den 1. januar, bliver afhentet torsdag den 2. eller fredag den 3. januar

Storskrald og emballageaffald (plast, papir, glas og metal), som skal afhentes onsdag den 25. december, bliver afhentet i løbet af torsdag den 26. eller fredag den 27. december

Storskrald og emballageaffald (plast, papir, glas og metal), som skal afhentes den 1. januar, bliver hentet i løbet af torsdag den 2. og fredag den 3. januar.

Adresser med ændringer får tilsendt en sms.

Bliver dit affald imod forventning ikke afhentet, skal du melde manglende tømning, for så sendes dine oplysninger direkte til renovatøren. Vi beder om, at I har tålmodighed med afhentningen af affald mellem jul og nytår. Vi skal nok få afhentet det hele.

Juletræsafhentning

Vi kommer og henter dit juletræ i løbet af mandag d. 13. januar og tirsdag d. 14. januar. Hvis du vil have hentet dit juletræ, skal du stille det ud inden mandag den 13. kl. 06.

Fra den 2. januar kan du selvfølgelig også selv aflevere dit juletræ på Glostrup Genbrugsstation i containeren til haveaffald.

Bor du i etagebolig, skal du spørge din vicevært, hvor du skal lægge dit juletræ.

Ekstra affald i julen?

Vi genererer ofte mere affald i julen. Hvis du får brug for mere plads til dagrenovationen, kan du købe klistermærker til ekstra afhentning af dagrenovationen  i APP ’en Affaldsportal, via webshoppen eller direkte hos Glostrup Forsyning i vores åbningstid mandag til torsdag 9-15 og fredag 9-12.

Genbrugsstationen i julen

Glostrup Genbrugsstation holder lukket den 24., 25. og 26. december samt den 31. december og 1. januar. På disse lukkedage kan du heller ikke besøge genbrugsstationen i den ubemandede åbningstid.

Du kan altså ikke komme på Glostrup Genbrugsstation:

 • Den 23. december kl. 22 til den 27. december kl. 06.
 • Den 30. december kl. 22 til den 2. januar kl. 06.

Affaldssortering - juleedition

I julen bliver der genereret en masse affald, og her er lidt hjælp til sortering:

 • Gavepapir og –bånd (rest efter sortering)
 • Mælke- og juicekartoner (dagrenovation)
 • Pizzabakker fra pizzeriaer (dagrenovation - men indpakningen fra frysepizzaer skal i pap)
 • Køkkenrullerør og lignende (pap)
 • Brugt køkkenrulle, servietter og lignende (dagrenovation)
 • Bagepapir (dagrenovation)
 • Julemad (i maven, ellers skal rester i dagrenovation)
 • HUSK at du ikke må hælde stegefedt i afløbet – hverken via håndvask eller toilet. Det skaber nemlig problemer ude i kloakkerne. Du kan i stedet samle det i en pose og smide det i dagrenovation.
 • Brugt fyrværkeri (rest efter sortering)
 • Fyrværkeri (Farligt affald, hvis det ikke er affyret/brugt)

Find over 2000 søgeord i APP'en Affaldsportal sorteringsguide, hvis der er andet, du har brug for at vide ift. sortering.

Du kan også læse endnu mere om julens affaldssortering i Vestforbrændings affaldsguide

Vær opmærksom på, at vi har afskaffet ’småt brændbart’-containeren på genbrugsstationen. I stedet kan du bruge containeren ’rest efter sortering’, som kan indeholde alt det affald, du ikke kan sortere til genanvendelse.

Hent din nye affaldskalender

Din affaldskalender for 2020 er nu klar og kan hentes. Hent affaldskalenderen her

Kuberne til glas og aviser lukkes

Kuberne til aviser og glas i Glostrup Kommune bliver lukket den 31. december, og åbnet op igen den 1. januar, for at undgå ødelæggelse.

Nye priser i 2020

Priserne på vand, varme, spildevand og affald ændrer sig i 2020. Læs om de nye priser her

Driftsinformation

Husk at du altid kan finde driftsinformation, samt information om hvor vi arbejder ved at trykke på den blå pil på hjemmesiden eller her: www.glostrupforsyning.dk/selvbetjening/her-arbejder-vi.

Fandt du det du søgte?

Driftsinfo