Spuling og tv-inspektion af kloakledninger

  • Del:

I området mellem Bystien og Skovsletten i den nordvestlige del af Hvissinge er NORVA24 i gang med at tjekke hovedkloakledningerne for Glostrup Forsyning. Det gør vi ved først at højtryksspule kloakledningerne, så der er fri passage til et kamera, der skal filme i kloakken. Og engang imellem er vi nødt til at gøre det fra din grund.

Spuling af kloakledninger

I uge 50 holder vi lidt i vejen

Vi mangler at rengøre nogle regnvandsledninger ved Skovsletten, Bystien og Birkeskoven. Rengøringen vil ikke skabe nogle gener hjemme i din bolig, men vi holder nok og fylder lidt på vejene i uge 50. 

Spulingen vil finde sted i perioden fra den 7. oktober 2019 til den 20. december 2019

Generel information

Højtryksspulingen kan medføre nogle mindre gener til beboerne i området, såsom opstigende vand i kloaksystemet og lugtgener. Men de berørte adresser vil blive informeret yderligere og direkte, når arbejdet nærmer sig deres område. 

Hvis du er én af dem, der bliver berørt af arbejdet, kan du forebygge generne sådan her:

Forebyggelse af gener

Nogle gange skal vi arbejde fra din matrikel

I nogle tilfælde skal vi foretage tv-inspektionen inde fra din grund. Du behøver ikke at være hjemme, når vi arbejder fra din matrikel, men vi håber på din forståelse. 

 

Hvilke områder er berørt?

Spulingen og tv-inspektionen kommer til at foregå i den nordvestlige del af Hvissinge - nærmere bestemt i området mellem Bystien og Skovsletten. Hvis du er direkte berørt af vores arbejde, vil du blive kontaktet yderligere. 

 

Tidsplan

Tidsplan

Kort over arbejdet

Vi har markeret de områder, hvor vi spuler og laver tv-inspektion. Du kan også se, hvilken uge vi arbejder i dit område. 

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Glostrup Forsyning, hvis du har spørgsmål på:

forsyning@glostrupforsyning.dk eller på telefon 43 20 80 20 i tidsrummet 9-15

Fandt du det du søgte?

Driftsinfo