Strømpeforing på Sydvestvej, Produktionsvej og Vestergårdsvej

  • Del:

Glostrup Forsyning og entreprenøren Aarsleff skal renovere nogle kloakledninger (det kaldes strømpeforing) på Sydvestvej, Produktionsvej og Vestergårdsvej. Det kan skabe nogle lugtgener og vi fylder måske lidt på parkeringspladsen.

Vi strømpeforer din klok

Der skal renoveres kloakledninger på Sydvestvej, Produktionsvej og Vestergårdsvej. Entreprenøren er allerede i gang med forarbejdet, og fra mandag d. 2. december begynder selve arbejdet med strømpeforingen. En strømpeforing går ud på at sætte en ny ledning ind i den gamle.

Hvornår bliver du berørt?

  • Sydvestvej: Fredag d. 6. december og lørdag d. 7. december
  • Produktionsvej: Mandag d. 2. december og onsdag d. 4. december
  • Vestergårdsvej: Mandag d. 2. december

I uge 50 vil vi højtryksspule og lave tv-inspektion på alle adresserne. I denne periode kan der komme sprøjt op af afløbet. Derfor er det en god idé ikke at hænge tøj i badeværelse og bryggers på det tidspunkt. 

Luk også gerne låget på dit toilet med en tung genstand på låget og tildæk dine afløb – det vil mindske chancen for sprøjt fra kloakken.

Der kan opstå lugtgener

Det sker kun sjældent, men der kan forekomme meget stærke lugtgener, når de nye ledninger hærdes i de gamle ledninger. Lugten kan være meget stærk og stammer fra polyesteren, som produktet er lavet af. Luft ud og fyld jeres vandlåse. Hvis det ikke hjælper, kan lugten skyldes en utæthed i kloaksystemet, og du kan kontakte os på forsyning@glostrupforsyning.dk eller telefon 43 20 80 20.

I forbindelse med højtryksspulingen og tv-inspektionen kan der også forekomme lugtgener, fordi vandlåsen tømmes. Lad vandet løbe et par minutter, så vandlåsen fyldes igen.

Din skelbrønd skal være tilgængelig

Når vi arbejder, har vi muligvis brug for at kunne komme ind til din skelbrønd. Den skal derfor være tilgængelig for os. På den måde kan vi føre tilsyn med kloakken og sørge for at tømme brønden, hvis det bliver nødvendigt.

Fandt du det du søgte?

Driftsinfo