Få områder ramt af strejke hos renovatør

Glostrup Forsynings renovatør, Remondis, der henter affald fra kuber, molokker og nedgravede affaldscontainere, strejker, og derfor kan du opleve fyldte beholdere. Hvis du ikke kan aflevere dit sorterede affald, beder vi dig kontakte din lokale vicevært. Alle andre kunder, der har egne beholdere til affald, bliver ikke påvirket, da de har en anden renovatør.

Kundeservice lukket den 11/11 efter 14.30

Torsdag den 11/11 lukker kundeservice tidligere kl. 14.30 på grund af kursus. Der er åbent igen torsdag den 12/11 kl. 9.00.

Vandbrud tæt på stationen

Der er i dag sket et brud på en vandledning tæt på Glostrup Station. Vi er nu færdige med vores arbejde og har igen åbnet for vandet for hele Glosemosevej og Stationsparken 17.

Brug af mundbind i receptionen

Fra i dag den 29/10-20 og frem til den 2/1-21 skal kunder bære maske, når de opholder sig i receptionen på Ørnebjergvej. Tak fordi du viser hensyn.

Tilmeld regninger til e-Boks korrekt

Vil du gerne tilmelde dine regninger til e-Boks? Så skal du huske, at det er den, der står øverst på regningerne, der skal tilmelde sig e-Boks. Ellers vil du stadig få en regning på papir, der koster 30kr pr. regning.

Råvandsledning til ny boring i Ejby

Nu er Glostrup Forsyning et skridt tættere på at kunne levere mere lokalt vand fra Ejby.

Ét ton hvidevarer til genbrug

Glostrup Forsyning er en del af et spændende forsøgsprojekt på Glostrup Genbrugsstation, der handler om at forlænge levetiden på sorterede hårde hvidevarer.

Erhvervspraktikant, arbejdsmand og nu lærling i forsyningen

20-årige Emil Rothmann fra Søborg er i gang med gode gange tre i Glostrup Forsyning. I 8. klasse var han der i erhvervspraktik, i starten af 2020 som arbejdsmand og nu i mesterlære som anlægsstruktør. Hvorfor det? For ham handler det mest om det ’fantastiske fællesskab’ på jobbet.

Nye muffer

Når vi taler om muffer, så handler det ikke om at varme hænder men huse. Men hvordan hænger det sammen?

World Cleanup Day den 19/9 på genbrugsstationen

Du er inviteret til at deltage i World Cleanup Day, verdens største affaldsindsamling, lørdag den 19/9 mellem 10 - 15 på Glostrup Genbrugsstation. Det handler om at samle så meget affald sammen, som du kan nå.

Forsøg: Bestil selv tømning

På Ydergrænsen og Ejbyholm starter Glostrup Forsyning, i samarbejde med Vestforbrænding, et nyt forsøg i september 2020. Vi tester to teknologier, der baserer sig på den enkeltes husstands behov for tømning. Det betyder, at den enkelte husstand selv bestemmer, hvornår skraldebilen skal komme og hente affaldet.

Fra brugt til genbrugt

De hårde hvidevarer, du afleverer på Glostrup Genbrugsstation, kan snart få en længere levetid. De skal genbruges, og det skal ske ved at istandsætte dine indleverede produkter, som så kan sælges videre for at blive brugt i nye hjem.

Asfaltering på Ejby Mosevej

Vi asfalterer på Ejby Mosevej 179-219 fra d. 10/8-2020 – til og med d. 12/8-2020.

Klimatilpasning på Erdalsvej igang

Vi er nu startet på arbejdet med at klimatilpasse den øverste del af Erdalsvej.

Driftsinfo