Glostrup Forsyning følger historien om ulovlige sprøjtemidler

Miljøstyrelsen har foretaget en stor undersøgelse af 263 vandboringer, hvor de har testet for 415 pesticider. I seks boringer er der samlet fundet ti pesticider i for høje koncentrationer. Glostrup Forsyning følger altid op med egne undersøgelser.

Sorter dit pap derhjemme

Æggebakken, müslipakken og toiletrullerne kan snart få nyt liv som bølgepap, når Glostrup Forsyning begynder at indsamle papaffald fra parcelhus-, rækkehus- og kolonihaveejere i kommunen. Det er frivilligt, om man vil have en papbeholder, men det koster ikke ekstra at være med i ordningen. Du skal bare huske at tilmelde dig inden den 15. april.

Glostrup Forsyning leverer snart fjernvarme til kirken

Den gamle sognegård og degnbolig skal rives ned, og nye skal bygges. I den forbindelse får Glostrup Forsyning mulighed for at levere fjernvarme til den nye sognegård og dermed også til kirken. Arbejdet vil påvirke Mellemvej og Østervej, som vil være lukket for trafik i en periode.

Vi henter de sidste juletræer i dag

Vi arbejder stadig på at hente de sidste juletræer i dag, onsdag den 15. januar. Hvis dit juletræ ikke bliver hentet i dag, må du meget gerne ringe til os på 43 20 80 20 eller skrive en mail på forsyning@glostrupforsyning.dk

Vi river Ejby Vandværk ned

Nedrivningen af Ejby Vandværk starter den 21. januar og fortsætter et par uger frem.

Vi lukker indkørslen til Stadionvej

Glostrup Forsyning arbejder fortsat med at flytte spildevandsledninger. Det gør vi for at gøre plads til den nye Letbane. Fra fredag den 17. januar 2020 er det derfor ikke muligt at dreje ned ad Stadionvej, når man kommer nordfra ad Ringvejen. I en kort periode vil det heller ikke være muligt at køre ud fra Stadionvej.

Besøg Glostrup Genbrugsstation lige når du vil

Fra den 2. januar 2020 udvider Glostrup Genbrugsstation den ubemandede åbningstid, så man nu kan sortere sit affald lige når man vil. Ordningen med ubemandet åbningstid har været en succes, og nu ønsker Glostrup Forsyning at udvide den.

Driftsinfo