Glostrup Forsyning leverer snart fjernvarme til kirken

  • Del:

Den gamle sognegård og degnbolig skal rives ned, og nye skal bygges. I den forbindelse får Glostrup Forsyning mulighed for at levere fjernvarme til den nye sognegård og dermed også til kirken. Arbejdet vil påvirke Mellemvej og Østervej, som vil være lukket for trafik i en periode.

I Glostrup Forsyning kan vi ikke prale af at kunne lave vand til vin. Men hver dag sørger vi for, at vand bliver til varme hos mange af Glostrups beboere. Og nu er det blevet kirkens tur. Den gamle sognegård og degnbolig bliver snart revet ned, hvilket gør det muligt at levere fjernvarme til den nye sognegård samt kirken.

Vi arbejder på Mellemvej og Østervej

For at levere fjernvarme til kirken, skal vi lave en ny ledning fra Mellemvej, som krydser Østervej. Østervej vil derfor være spærret i en uges tid (vi opdaterer denne nyhed løbende).

I samme periode vil Glostrup Forsyning udskifte en del af en fjernvarmeledning på Mellemvej. Arbejdet varer omkring fire uger og vil betyde, at vi inddrager parkeringspladserne i perioden.

Det varmer at genbruge

Som kirkegænger skal du ikke frygte kulden. Selvom byggeriet af den nye sognegård er undervejs i længere tid, vil kirken fra allerede om en måned blive opvarmet af fjernvarmen.

Vi opstiller en container ved siden af byggeriet, som skal huse den ’fjernvarme-unit’ (en boks), der i fremtiden skal give varme til den nye sognegård og degnbolig. Men i stedet for at vente et år, forbinder vi allerede kirken til denne unit helt fra starten.

Glostrup Forsyning er naturligvis meget optaget af genbrug, hvilket også gælder i dette projekt. Når byggeriet er færdigt kan vi nemlig flytte fjernvarmeboksen væk fra containeren og ind i sognegården.

Har du spørgsmål?

Livets store spørgsmål må du gemme til præsten, men vi svarer altid gerne på spørgsmål om fjernvarmeprojekter i Glostrup. Send en mail til forsyning@glostrupforsyning.dk eller ring på telefon 43 20 80 20.

Driftsinfo