Vi klimatilpasser Glostrup

  • Del:

Glostrup Forsyning arbejder hver dag for at ruste Glostrup Kommune til fremtidens klima. Det gør vi ved at klimatilpasse kommunen. Nu er det meget nemmere at finde alle de indsatser, vi arbejder på, for vi har udvidet vores menu på Glostrupforsyning.dk med en klimaside.

I disse år bliver klimaforandringerne tydeligere og tydeligere for os alle sammen, og det er krystalklart, at påvirkningerne kræver handling fra os alle sammen - fra regeringer til private virksomheder, forsyningsselskaber og privatpersoner.

Hvert et skridt tæller i kampen, og i Glostrup Forsyning arbejder vi især på at ruste Glostrup mod fremtidens intensive regnmængder. Skridtene kan for eksempel være at tage lidt kortere bade eller skrue ned for varmen, men det kan også være at etablere nye regnvandsbassiner. 

"Klimaet har fået den plads, den fortjener på vores hjemmeside. Vi har arbejdet med klimatilpasning af Glostrup Kommune igennem flere år nu, og vi har derfor i dag både færdigetablerede klimatilpasningsprojekter og nye på tegnebrættet. Det er vores bidrag til at håndtere klimaforandringerne, og det fortsætter vi med," siger direktør i Glostrup Forsyning, Bo Nørbjerg.

Du kan på vores klimaside læse mere om:

Driftsinfo