Vi lukker indkørslen til Stadionvej

  • Del:

Glostrup Forsyning arbejder fortsat med at flytte spildevandsledninger. Det gør vi for at gøre plads til den nye Letbane. Fra fredag den 17. januar 2020 er det derfor ikke muligt at dreje ned ad Stadionvej, når man kommer nordfra ad Ringvejen. I en kort periode vil det heller ikke være muligt at køre ud fra Stadionvej.

Kort over stadionvej

Glostrup Forsyning blev færdig med arbejdet i Ringvejs-/Hovedvejskrydset inden jul, og nu er vores arbejdet for Letbanen rykket op til strækningen mellem Stadionvej og hospitalsparken. Arbejdet omkring Stadionvej kommer til at foregå i to faser, som kortet indikerer.

Fase A: Den korte periode (blå markering)

Fra lørdag den 18. januar til fredag den 24. januar kl. 6.00 skal en af vores spildevandsledninger krydse Stadionvej. Derfor lukker vi både ind- og udkørsel til/fra Stadionvej mod Ringvejen. Arbejdet er markeret med blåt på kortet.

Igennem hele fase A vil busserne, der normalt kører på Stadionvej være omlagt. Bussen vil fortsætte ad Sportsvej til Hovedvejen og videre som sædvanligt mod Glostrup Station.

Læs mere på www.dinoffentligetransport.dk. Dette er koordineret med Movia og Politiet.

Fase B: Den længere periode (orange markering)

Fra fredag den 17. januar til engang i sommeren 2020 arbejder vi på at flytte spildevandsledningen i området mellem Stadionvej og hospitalsparken. I denne periode er det derfor ikke muligt at dreje ned ad Stadionvej, når man kommer nordfra ad Ringvejen. Når fase A (18. – 24. januar) er overstået, vil det igen være muligt at køre fra Stadionvej og ud på Ringvejen.

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til vores arbejde omkring Stadionvej, er du altid velkommen til at skrive en mail på forsyning@glostrupforsyning.dk eller ringe på 43 20 80 20.

Læs mere om Glostrup Forsynings arbejde for Letbanen her.

Driftsinfo