En god snak om fjernvarme

  • Del:

I løbet af den seneste uge har Glostrup Forsyning deltaget i nogle borgermøder om energiforbedringer holdt af kommunen. Her fortalte vi om de kommende udvidelser af fjernvarmenettet i Glostrup. I den forbindelse vil vi gerne takke for jeres gode input og spørgsmål til projektet.

Den 4/11 og 9/11 deltog vi i Glostrup Kommunes energiforbedringsmøder, hvor godt 250 husstande deltog digitalt. Vi forventer selv at holde borgermøder for de enkelte udvidelsesområder på et senere tidspunkt, når tiden nærmer sig gravearbejdet.

I forbindelse med borgermøderne vil vi gerne takke for en god snak om fjernvarme og for alle de gode spørgsmål fra deltagerne. Vi tager jeres spørgsmål med i vores videre planlægningsarbejde.

På møderne kunne vi også vise, hvordan fjernvarmeinstallationen kan se ud. Vores dygtige driftsfolk har lavet en mockup, hvor du kan se en installation på indersiden og ydersiden af boligen. 

Vi har dog endnu ikke valgt en leverandør til installationer, så det er ikke sikkert, at anlægget kommer til at se helt sådan ud.

 

Mockup med fjernvarmeanlæg på væg og installation på ydermur

Er du interesseret i at se vores præsentation fra møderne, så har vi gjort dem tilgængelige på hjemmesiden.

Har du spørgsmål til fjernvarmeudvidelsen, så må du meget gerne kontakte os: fjernvarme@glostrupforsyning.dk.

Fandt du det du søgte?

Driftsinfo