Første fjernvarmeetape realiseres i Glostrup

  • Del:

Glostrup Forsyning kan nu fortælle, at første etape af fjernvarmeudvidelsen i Glostrup Kommune bliver realiseret. Det er nemlig mere end 40% af borgerne i området, der har underskrevet en kundeaftale.

Der er stor interesse for at få fjernvarme i Glostrup, og mange har allerede udfyldt en forhåndstilkendegivelse om tilslutning til fjernvarmen.

Interessen for den første etape af udvidelsen, som forsyningen kalder ’2022-2023’, er så stor, at over 50% af husstandene har underskrevet en kundeaftale. Dermed har forsyningen opfyldt kravet på 40% underskrevne aftaler, og første etape af udbygningsplanen kan realiseres.

”Jeg er stolt af at kunne sige, at første etape af fjernvarmeudvidelsen realiseres. Det er under fire måneder siden, vi sendte infomateriale ud til alle kunder, så det er gået hurtigt,” siger Søren Enemark, bestyrelsesformand for Glostrup Forsyning.

”I forsyningen glæder vi os nu til sensommeren, hvor vi forventer at starte gravearbejdet for første etape. Det er første skridt mod at omstille Glostrups mange hjem til grøn opvarmning,” fortsætter han.

Der er godt 1.200 ud af 2.700 husstande i hele kommunen, der har udfyldt en forhåndstilkendegivelse til fjernvarmen. Glostrup Forsyning kontakter de kunder, der har udfyldt forhåndstilkendegivelsen, omkring et år inden de går i jorden for at indhente oplysninger til kundeaftalen.

Fandt du det du søgte?

Driftsinfo