Ny bestyrelse i arbejdstøjet

  • Del:

Den 1. januar 2022 markerede starten på fire år med en ny bestyrelse i Glostrup Forsyning og to nye forbrugerrepræsentanter i vandselskaberne.

Glostrup Forsynings bestyrelse er trukket i arbejdstøjet, efter at medlemmerne den 1. januar officielt indtrådte i bestyrelsen, der vil sidde i perioden 2022 til 2026. Den nye bestyrelse består af syv medlemmer, hvor Søren Enemark er formand og Christian Ebbesen næstformand.

"Jeg er glad for at tiltræde posten som formand for Glostrup Forsyning A/S og at kunne bygge videre på mine sidste fire år som medlem af bestyrelsen. Forsyningen går nogle meget spændende år i møde, og jeg glæder mig især til, at vi skal fremme den grønne omstilling i Glostrup," fortæller Søren Enemark.

De to forbrugerrepræsentanter Vagn Bech og Torben Martinsen, der blev valgt af kunderne ved forbrugervalget i sensommeren, kunne starte deres arbejde den 1. januar i Glostrup Vand A/S og Glostrup Spildevand A/S. Vagn Bech kendes allerede af flere kunder, da han også i den seneste bestyrelse var forbrugerrepræsentant.

Gør Glostrup Grønnere

I de kommende år kommer den grønne omstilling til at fylde meget i forsyningens arbejde. Fra maj skal alle i Glostrup sortere affald i 10 fraktioner, så mere affald kan genanvendes, skraldebilerne skal i 2022 køre på el, og til efteråret bliver de første nye kunder koblet på fjernvarmen som en del af den store fjernvarmeudvidelse, hvor potentielt 2.700 nye kunder i årene 2022 til 2027 kan tilsluttes fjernvarme.

"Glostrup Forsyning kan yde et kæmpe bidrag i den grønne omstilling. Alt det der allerede i 2022 sker på affaldsområdet og udvidelsen af fjernvarmen er bare nogle af de tiltag, vi kommer til at arbejde med. For den nye bestyrelse vil de næste fire år arbejde for, at forsyningens bidrag skaber grøn forandring i Glostrup, og vi ser i bestyrelsen frem til at gøre Glostrup grønnere," siger Christian Ebbesen, næstformand. 

Samlet bestyrelse

Søren Enemark, Formand

Christian Ebbesen, Næstformand 

Nicolai Ringkjær Skafte

Jesper Gerding Kirchner

Jens Erik Larsen

Jens Nygaard Nielsen

Jan Otzen

Forbrugerrepræsentanter i Glostrup Vand A/S og Glostrup Spildevand A/S 

Vagn Bech

Torben Martinsen

Fandt du det du søgte?

Driftsinfo