Nyt login til Min Forsyning

  • Del:

Mandag den 16. maj skifter vi fra Min Forsyning 1.0 til Min Forsyning 2.0, og det betyder, at du som kunde skal bruge et nyt login. Ved overgangen til den nyeste udgave nulstilles dit gamle login samt NEM-ID-login.

Når du skal logge ind på Min Forsyning 2.0 skal du bruge dit NEM-ID/MIT-ID, email, kundenummer og den adgangskode, der står på din seneste aconto- eller årsafregning. Efter du har brugt kundenummeret og adgangskoden til at logge ind første gang, kan du efterfølgende logge ind med NEM-ID.

Min Forsyning app fortsætter

App’en til Min Forsyning 1.0 fortsætter med at virke, og den bliver først nedlagt, når en ny app til Min Forsyning 2.0 er klar til download. Vi skal nok gøre dig opmærksom på det, når den er oppe at køre.

Nye muligheder

Den nye version af Min Forsyning giver dig nye muligheder og funktionerne. Du kan for eksempel sætte forbrugsalarmer op, så du får en notifikation, hvis dit forbrug overstiger alarmen. Du kan også bruge Min Forsyning til at gøre dig opmærksom, hvis du pludselig bruger meget mere vand end normalt. Det kan være et tegn på et brud, og det kan du også få en notifikation om.

Fandt du det du søgte?

Driftsinfo