Tilkøb til affaldsordning

  • Del:

Fra i dag den 26. januar til 9. februar er det muligt fortage tilkøb, hvis standardløsningen til den kommende mad- og restaffaldsbeholder ikke passer husstanden.

Det er muligt at tilkøbe ugetømning hele året rundt. Ligesom det er muligt at anmode om at tilkøbe tømning af mad- og restaffaldsbeholderen fra en godkendt placering inde på grunden, så du ikke skal køre beholderen ud til skel ved tømning.

Alle med egne affaldsbeholdere får leveret standardløsningen med en 240 L todelt beholder til mad- og restaffald med 14-dages tømning ude ved skel - dog med ugetømning i juni, juli og august.

Tilkøb af ugetømning for mad- og restaffald i todelt 240 L beholder
Betaler du din regning direkte til os, kan du tilkøbe ugetømning hele året af din todelte 240 L mad- og restaffaldsbeholder i stedet for 14-dages tømning.

Tilkøb af ugetømning 

Anmodning om tilkøb af afhentning af mad- og restaffald i todelt 240 L beholder fra godkendt placering
Det er muligt at anmode om at få tømt mad- og restaffaldsbeholderen fra en godkendt placering inde på grunden, så du ikke skal køre beholderen ud til skel ved tømning.

Anmodning om tilkøb af afhentning

Hvad er standardløsningen for mad- og restaffald i todelt 240 L beholder?
Alle, som i dag har et 125 L stativ med pose eller en 140 L beholder, får op til 1. maj 2022 leveret en 240 L todelt beholder til mad- og restaffald. Den skal tømmes ved skel hver 14. dag, dog med ugetømning i juni, juli og august. Beholderen skal køres ud til skel ved tømning, som med de øvrige beholdere. Det er også muligt at etablere en plads til alle beholderne ude ved skel.

Alle, som i dag har en 240 L beholder til dagrenovation, får en 240 L todelt beholder til mad- og restaffald - men med ugetømning. Beholderen skal køres ud til skel ved tømning, som med de øvrige beholdere. Det er også muligt at etablere en plads til alle beholderne ude ved skel.​​​​​​​

Læs mere på vores side om de nye affaldsordninger.

Fandt du det du søgte?

Driftsinfo