Vi søger kandidater til forbrugervalget 2021

  • Del:

Der sker rigtig meget på drikkevand-, spildevand- og klimatilpasningsområdet, og det vil der også gøre i fremtiden. Ønsker du at få indflydelse på, hvad der sker i Glostrup Forsynings vandselskaber og varetage begges interesser? Så skal du melde dit kandidatur til forbrugerrepræsentant til vandselskabernes bestyrelse fra den 1/6 til 26/7.

Bestyrelserne i Glostrup Forsyning og datterselskaber består af 7 medlemmer, der er valgt af kommunalbestyrelsen i Glostrup. Derudover er der to forbrugervalgte repræsentanter i Glostrup Vand A/S og Glostrup Spildevand A/S, som vælges for en fireårig periode ad gangen. Den nuværende periode er ved at være slut, og vi skal finde de to forbrugerrepræsentanter, som skal deltage i Glostrup Vand A/S og Glostrup Spildevand A/S bestyrelse de kommende fire år. Meld dit kandidatur.

Valgtidslinje

Hvem kan stemme, når valget går i gang?

Det er vigtigt, at du afgiver din stemme til forbrugervalget, så du er med til bestemme, hvem der varetager dine interesser inden for vand-, spildevand- og klimatilpasningsområdet. Det er især vigtigt, fordi der sker så meget på netop de områder nu og i fremtiden.

Alle forbrugere, som modtager vand eller afleder spildevand til Glostrup Forsyning A/S er stemmeberettigede og kan logge ind på en af følgende måder:

  • NemID: Alle over 18 år med folkeregisteradresse i Glostrup er stemmeberettigede, men ikke alle kan logge ind med NemID. Hvis du ikke kan logge ind med Nem-ID, skal du følge en af fremgangsmåderne nedenfor.
  • Adresse: Hvis du ikke har NemID, men har et kundenummer, skal du klikke på knappen "Adresse" og herefter logge ind med forbrugsstedsadresse og kundenummer. Dette kan f.eks. være erhvervsadresser. (Skrive hele adressen og husnummer). 
  • Stemmekode: Hvis du ikke kan logge ind med enten NemID eller adresse, kan du bestille en stemmekode. Dette er fx kolonihaveejere. Det er muligt for alle at bestille en stemmekode fra den 21. august. Sidste frist for at bestille en stemmekode er onsdag den 8. september kl. 12.00.

OBS! Kolonihaver og erhvervsenheder er stemmeberettiget med én stemme.

Information om valget

Vi opdaterer løbende om valget her på siden, Facebook og LinkedIn.

Fandt du det du søgte?

Driftsinfo