Affaldskalender

  • Del:

Du kan printe din helt egen tømmekalender, hvor det kun er tømmedagene for dit affald, som vises.

Tryk på linket og print din personlige kalender.

OBS - Den personlige kalender henvender sig primært til parcel-, rækkehuse og kolonihaver, som har fået udleveret de 2 nye beholdere, da de selv skal køre beholderne til skel ved tømning.

Har du udfordringer med at finde din personlige affaldskalender, kan du skrive til affald@glostrupforsyning.dk, så hjælper vi dig.

STEPS TIL AT FÅ DIN KALENDER
- Tryk på linket og print din personlige kalender
- Indtast din adresse (vej og nummer)
- Tryk på "videre" og vent 1-2 sek. indtil siden skifter
- Tryk på linket med "Hent en PDF kalender over tømninger på din adresse"
- En kalender åber. Den kan du vælge at printe eller gemme
- Når du har gemt eller printet, kan du lukke siden ned

ETAGEBOLIG/FÆLLES AFFALDSINDSAMLING
Bor du i en etagebolig, andels- eller boligforening med fælles affaldsindsamling, kan du også printe/hente en personlig kalender, men der er på enkelte affaldstyper et afhentningsinterval på 3 dage fx man-ons. Normalt er det ikke nødvendigt for personer, der bor i et område med fælles affaldsafhentning at vide tømmedatoerne, da beholderne de fleste steder ikke skal stilles frem.

For at kunne hente/printe en affaldskalender for dit boligområde, skal du skal blot vide, at affaldet er tilknyttet én fællesadresse i systemet, og dermed ikke din personlige adresse. Det er ofte det nummer, som affaldsområdet er placeret tættest på. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Driftsinfo