Affaldskalender

  • Del:

Du kan printe din helt egen tømmekalender, hvor det kun er tømmedagene for dit affald, som vises.

Tryk på linket og print din personlige kalender.

OBS - Den personlige kalender henvender sig primært til parcel-, rækkehuse og kolonihaver, som har fået udleveret de 2 nye beholdere, da de selv skal køre beholderne til skel ved tømning.

Har du udfordringer med at finde din personlige affaldskalender, kan du skrive til affald@glostrupforsyning.dk, så hjælper vi dig.

STEPS TIL AT FÅ DIN KALENDER
- Tryk på linket og print din personlige kalender
- Indtast din adresse (vej og nummer)
- Tryk på "videre" og vent 1-2 sek. indtil siden skifter
- Tryk på linket med "Hent en PDF kalender over tømninger på din adresse"
- En kalender åbner. Den kan du vælge at printe eller gemme
- Når du har gemt eller printet, kan du lukke siden ned

ETAGEBOLIG/FÆLLES AFFALDSINDSAMLING
Bor du i en etagebolig, andels- eller boligforening med fælles affaldsindsamling, kan du også printe/hente en personlig kalender, men der er på enkelte affaldstyper et afhentningsinterval på 3 dage fx man-ons. Normalt er det ikke nødvendigt for personer, der bor i et område med fælles affaldsafhentning at vide tømmedatoerne, da beholderne de fleste steder ikke skal stilles frem.

For at kunne hente/printe en affaldskalender for dit boligområde, skal du skal blot vide, at affaldet er tilknyttet én fællesadresse i systemet, og dermed ikke din personlige adresse. Det er ofte det nummer, som affaldsområdet er placeret tættest på. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Fandt du det du søgte?

Driftsinfo