SMS-varsel, fx ved lukning af vand og kloakspuling

  • Del:

Ved forskellige hændelser såsom lukning af vand/varme, spuling af kloak og lignende sender vi en SMS-varsel afsted til de berørte adresser. Det kan både være akutte hændelser og planlagte aktiviteter, hvor informationen er vigtig eller relevant for husstanden.

Husk at give os dit nummer

HEMMELIGT NUMMER ELLER ARBEJDSMOBIL?

Du får ikke vores information, hvis du har hemmeligt nummer eller en arbejdsmobil, da nummeret er tilknyttet din arbejdsadresse. Derfor anbefaler vi, at du tilmelder dig via linket. Hvis du er vicevært eller gårdmand, kan det også være en fordel at tilmelde dit nummer til de adresser, dit arbejde berører.

TILMELD DIG SMS-VARSEL
Du får ikke vores information, hvis du har hemmeligt nummer, taletidskort, udeladt nummer eller en arbejdsmobil, da nummeret er tilknyttet din arbejdsadresse. Derfor anbefaler vi, at du tilmelder dig. Hvis du er vicevært eller gårdmand, kan det også være en fordel at tilmelde dit nummer til de adresser, dit arbejde berører.

Får du ikke tilmeldingsmodulet frem? - se til højre side for vejledning.

AFMELD DINE BØRN
Hvis du vil undgå, at dine børn får SMS'er, kan du også afmelde dem. Når vi sender SMS'er ud, trækker systemet alle tilgængelige

SMS OG SEDDEL

Vi forsøger altid at kombinere SMS'er med en seddel i postkassen, men en seddel kan hurtigt forputte sig - derfor er SMS'er smarte. Der er også folk, som ikke ønsker at være afhængige af en mobiltelefon. Derfor forsøger vi at tilgodese alle ved at informere på begge måder.

Hvis du har spørgsmål til denne tjeneste, kan du kontakte Glostrup Forsyning på telefon 43 20 80 20 eller på forsyning@glostrupforsyning.dk.

Fandt du det du søgte?

Driftsinfo