Om vand

  • Del:

Glostrup Forsyning leverer ca. 1,3 mio. m3 vand til borgere og virksomheder i Glostrup Kommune om året. Vi bruger alle omkring 80 - 110 liter vand i boligen - i døgnet. Vores mål er, at du altid har adgang til nok rent vand til lave priser.

Dreng ved en vandhane

Priser
Du finder vores priser her

Lokalt indvundet vand
Vi gøre meget ud af, at vandet bliver hentet lokalt på en miljømæssigt forsvarlig måde.

Drikkevandet i Glostrup kan stamme fra et af kommunens tre vandværker eller være en sammenblanding af vand fra alle tre vandværker og vand fra Københavns Energi. Kommunens vandværker er:

  • Hovedvandværk
  • Ejby Vandværk
  • Hjælpevandværk

Hårdhedsgraden på vandet i Glostrup er ca. 25dH, hvilket betegnes som meget hårdt vand. 

Garanti for vandets kvalitet
Glostrup Forsyning er ISO22000 certificeret. ISO22000 er en international standard og med denne certificering er forbrugerne garanteret optimal sikkerhed for rent drikkevand.Der tages løbende prøver for at sikre vandkvaliteten i det vand, der pumpes ud til forbrugerne.
 
Du kan downloade resultaterne af de seneste vandanalyser fra de tre vandværker her på siden. Du kan ligeledes finde en lille oversigt over parametrene i vandanalyserne. Hvis du er interesseret i kvaliteten af det vand, vi køber fra København, kan du følge linket ”Vand fra Lejre og Thorsbro”, der fører dig til Københavns Energis hjemmeside.

Driftsinfo