Om vand

  • Del:

Glostrup Forsyning leverer ca. 1,4 mio. m3 vand til borgere og virksomheder i Glostrup Kommune om året. Vi bruger alle omkring 80 - 110 liter vand i boligen - i døgnet. Vores mål er, at du altid har adgang til nok rent vand til lave priser.

Priser
Du finder vores priser her

Lokalt indvundet vand
Vi gøre meget ud af, at vandet bliver hentet lokalt på en miljømæssig forsvarlig måde.

Drikkevandet i Glostrup kan stamme fra et af kommunens to vandværker eller være en sammenblanding af vand fra begge vandværker og vand fra HOFOR. Kommunens vandværker er:

  • Hovedvandværket (på Ørnebjergvej)
  • Hjælpevandværket (på Stadionvej)

Hårdhedsgraden på vandet i Glostrup er ca. 25dH, hvilket betegnes som meget hårdt vand. 

Du kan også se et kort over vandledningerne.

Garanti for vandets kvalitet
Glostrup Forsyning er ISO22000 certificeret. ISO22000 er en international standard og med denne certificering er forbrugerne garanteret optimal sikkerhed for rent drikkevand.Der tages løbende prøver for at sikre vandkvaliteten i det vand, der pumpes ud til forbrugerne.
 
Du kan se de seneste vandanalyser via linket til GEUS' Jupiter-database. Du kan ligeledes finde en lille oversigt over parametrene i vandanalyserne. Hvis du er interesseret i kvaliteten af det vand, vi køber fra HOFOR, kan du følge linket til HOFORs hjemmeside

Leveringsbestemmelser
Glostrup Forsynings leveringsbestemmelser udarbejdes af forsyningen, og de er efterfølgende blevet godkendt af Glostrup Kommunes Kommunalbestyrelse.

Fandt du det du søgte?

Driftsinfo