Privat kunde

  • Del:

Når du skal bygge på din grund, er det vigtigt at kende reglerne for tilslutning af vand.

Ligger din grund inden for vores vandforsyningsområde, Glostrup Kommune, er Glostrup Forsyning forpligtet til at levere vandstik ind på grunden.

Der er forskel på, om du skal bygge på en grund:

  • som ikke tidligere har været bebygget og/eller tilsluttet
  • hvor der tidligere har ligget et hus, som er revet ned, eller du skal rive det eksisterende hus ned
  • hvor der er et hus i dag, og der skal opføres en større til- eller ombygning 

Alt installationsarbejde på privat grund skal udføres af autoriseret VVS-installatør.

I forbindelse med byggeriet vil der være en periode, hvor der ikke er monteret vandmåler på ejendommen. For denne periode betales der for byggevand svarende til 10 kubikmeter vand. 

Grund som ikke er tilsluttet

Har din grund ikke tidligere været tilsluttet til vandforsyningen, skal du søge om tilslutning til vand. Du skal betale tilslutningsbidrag, og du kan se vores priser her.

Du skal indgå en tilslutningsaftale med Glostrup Forsyning om tilslutning af vand. Vi leverer stik frem til nærmeste matrikelskel (ca. 1m ind på grunden). Alle installationer inde på grunden, inkl. jordledning mellem stik og frem til huset, skal udføres af bygherres VVS-installatør. Glostrup Forsyning skal syne jordledningen i åben grav.

Grund hvor eksisterende byggeri skal rives ned eller som tidligere har været bebygget

Har du en grund, hvor der er et hus som skal rives ned, skal du tage kontakt til Glostrup Forsyning. Stophanen skal lukkes, og måleren skal nedtages af Glostrup Forsyning.

I forbindelse med opførelsen af den nye ejendom skal du kontakte Glostrup Forsyning med henblik på, at der kan komme en ny Pe-ledning hele vejen ind til huset. 

Alle installationer inde på grunden, inkl. jordledning mellem stik fra matrikel skel og frem til huset, skal udføres af bygherres VVS-installatør. Glostrup Forsyning skal syne jordledningen i åben grav.

Ved større ombygninger, såsom nedrivning af 1-familiehus og opførelse af etageejendom/rækkehus, vil Glostrup Forsyning opkræve ekstra tilslutningsbidrag. 

Grund, hvor der skal opføres en større til- eller ombygning

Når du skal opføre en større til- eller ombygning til dit eksisterende hus, og der skal etableres en ny vandinstallation, skal du bruge det eksisterende vandstik. 

Ved ændringer af eksisterende installationer, som et ekstra badeværelse eller udekøkken, skal der ikke betales tilslutningsafgift.

Ved større ombygninger, såsom ombygning af 1-familiehus til et 2-familiehus, vil Glostrup Forsyning opkræve ekstra tilslutningsbidrag. 

Fandt du det du søgte?

Driftsinfo