Fjernvarme i Ejby Industri

  • Del:

Glostrup Forsyning etablerer fjernvarme i Ejby industri. Vi arbejder i området fra februar 2015 og frem til slutningen af 2016.

Vi skal grave ad Ejby Mosevej, krydse Ring 3 og fortsætte ad Produktionsvej, Erhvervsvej og Ejby Industrivej.

Koordinering med Letbaneen
Ved krydsningen af Ring 3, skal der koordineres med den nye Letbane. På den måde er vi sikre på, at vores fjernvarmeledninger ligger dybt nok, og overholder kravene til krydsning med Letbanen.

Totalentrepriseaftale
Glostrup Forsyning har indgået en totalentrepriseaftale med Barslund A/S, der står for såvel gravearbejde, lægning af ledninger, retablering og etablering af fjernvarmeinstallationer hos kunderne.
Under gravearbejdet indsnævres kørebaner, hastigheden sænkes og trafikken omlægges. Vi forsøger at tage de nødvendige hensyn til borgere, erhvervsdrivende og øvrige trafikanter, men vejarealerne er begrænsede, og vi må derfor desværre erkende, at man ikke kan gennemføre så omfattende et projekt uden at påvirke trafikken. Vi beklager de gener, som arbejdet medfører.

Baggrund for projektet
Baggrunden for projektet ved Ejby Industri er "Projektforslag for fjernvarme ved Ejby Industri", der blev godkendt af kommunalbestyrelsen i Glostrup i juni 2013.
Projektet omfatter etablering af fjernvarmeforsyning til erhvervsejendomme i Ejby Industri, samt parcelhuse på Ejbyholm og Ydergrænsen.

Der er 128 potentielle kunder i dette projekt med et samlet varmebehov på ca. 28.000 MWh.

Du kan downloade projektet og et kort over udbygningen, hvor du også kan se de leveringsbestemmelser, der gælder for de kunder, der tilsluttes fjernvarmen i forbindelse med projektet ved Ejby Industri.

Driftsinfo