Glostrup Genbrugsstation

Besøg Glostrup Genbrugsstation lige når du vil

Affald

Fra den 2. januar 2020 udvider Glostrup Genbrugsstation den ubemandede åbningstid, så man nu kan sortere sit affald lige når man vil. Ordningen med ubemandet åbningstid har været en succes, og nu ønsker Glostrup Forsyning at udvide den.

Det er nu et år siden, at Glostrup Genbrugsstation igen slog dørene op for besøgende – og dermed også et år siden, at man har kunnet besøge genbrugsstationen uden for den normale åbningstid.

Derfor vælger Glostrup Forsyning at udvide den ubemandede åbningstid.

”Det har været en stor succes med den ubemandede åbningstid, og mange kunder synes, at det er en god service. Det har vi taget til os, og bestyrelsen i Glostrup Forsyning har nu formelt vedtaget ændringen,” siger Leif Meyer Olsen, bestyrelsesformand i Glostrup Forsyning.

Tilmeld dig 

Tilmeld dig adgang til ubemandet åbningstid her: 

Tilmelding til ubemandet åbningstid

Vent med det farlige affald til om dagen

Det kan være rart at sortere pappet og plasten i ro og mag uden for de normale åbningstider, men det er ikke alle typer affald, du kan aflevere i den ubemandede åbningstid.

”Af sikkerhedsmæssige årsager kan man ikke aflevere farligt affald, affald med eternit eller asbest, elektronikaffald eller ting til direkte genbrug. Der har vi brug for, at personalet på genbrugsstationen kan kontrollere, at det bliver sorteret korrekt,” siger Kristian Schou, der er afdelingsleder for affald i Glostrup Forsyning.

Nye åbningstider 

Mandag til fredag

Bemandet åbning:  08-18

Ubemandet åbning: 18-08

Weekend og helligdage

Bemandet åbning:  10-18

Ubemandet åbning: 18-10

Dette kan ikke afleveres i ubemandet åbningstid

  • Farligt Affald
  • Eternit
  • Asbest
  • Direkte Genbrug
  • Elektronik