Ensretning Ejby Mosevej ensrettes fra krydset ved Brandsbjergvej/Ejby Industrivej mod Ejbydalsvej.

Ensretning af Ejby Mosevej

Varme

Ensretning af Ejby Mosevej fra krydset ved Brandsbjergvej/Ejby Industrivej mod Ejbydalsvej

­Frem til 2027 skal fjernvarmenettet udbygges til næsten alle veje i Glostrup. Det betyder, at vi i perioder er nødt til at lave omdirigering af trafik og lignende, så vi kan lægge fjernvarmerør i jorden.

I perioden 2023 til 2025 etablerer vi fjernvarme i Ejby-området. Det betyder, at vores arbejde i perioden påvirker trafikken.

Vi har i løbet af efteråret 2023 etableret store hovedledninger i den nordlige ende af Ejby Mosevej samt i hele Mosetoften. Vi har også etableret fordelingsledninger i flere lokale veje og gravet stik inde på en del af de private grunde i området.

Fra mandag d.11. december 2023 skal vi fortsætte syd på ad Ejby Mosevej. Her bliver vejen smallere, og for at kunne afvikle trafikken, kommer vi nu til at ensrette en del af Ejby Mosevej, forventeligt frem til 1. februar 2024. Se kort ovenfor.

Sidevejene på Ejby Mosevej er også meget påvirket af gravearbejdet. De er meget smalle, og der findes mange eksisterende ledninger, som vi skal tage hensyn til. Vi har allerede gravet ved nr. 69-159, og i næste uge forventer vi at gå i gang ved nr. 53-65.

Vi lukker hullerne så hurtigt vi kan, men arbejdet med fjernvarmerør skal gennem mange processer med test og kontrol, før der kan dækkes op.

Hold dig opdateret på udbygningen

Du kan skrive dig op til vores nyhedsbrev på glostrupforsyning.dk/merefjernvarme. Så holder vi dig ajour med fremdriften på projektet.