Containere på genbrugsstation

Glostrup Genbrugsstation åbner d. 31/3 med skærpede hygiejneregler

Affald

Sundhedsmyndighederne vurderer nu, at Glostrup Forsyning kan genåbne genbrugsstationen for private. Derfor åbner vi stationen tirsdag d. 31/3. Du skal dog kun besøge genbrugsstationen, hvis det er absolut nødvendigt. For at mindske smitterisikoen og trængslen beder vi om, at dit besøg varer under 30 minutter.

Glostrup Genbrugsstation er igen åben for private fra i morgen tirsdag d. 31. marts 2020. Det sker efter, at danske sundhedsmyndigheder lørdag vurderede, at det er forsvarligt at åbne genbrugsstationerne. Der er åbent i både bemandet og ubemandet åbningstid.

For at mindske risiko for smittespredning og undgå lange køer ved genbrugsstationerne skal man kun køre på genbrugsstationen, hvis det er absolut nødvendigt, og at man følger myndighedernes anvisninger om så vidt muligt at blive hjemme. Dit affald - eksempelvis haveaffald - bliver stadig hentet ved husstandsindsamling. 

Undgå smittespredning

Adgangen til genbrugsstationen bliver reguleret af personalet på stedet. Det betyder, at bilerne bliver lukket ind i hold, og derfor kan der opstå ventetid uden for genbrugsstationen.

For at undgå smittespredning i forbindelse med besøget på genbrugsstationen, skal man overholde følgende anbefalinger:

  • Følg anvisninger på skilte og fra personale.
  • Hold god afstand til andre (både personale og andre kunder.)
  • Bliv i bilen til det er din tur til at læsse af og gå kun hen til containeren en person ad gangen.
  • Brug handsker eller brug medbragt håndsprit både før og efter besøget. Der er ikke adgang til håndvask og håndsprit på pladsen.
  • Medbring selv handsker, skovl og kost.
  • Sorter dit affald hjemmefra, og gør opholdet så kort som muligt. For at mindske smitterisikoen og trængslen beder vi om, at dit besøg varer under 30 minutter.

Vi modtager igen direkte genbrug på genbrugsstationerne. Det er også muligt at hente kompost– årets kampagne er forlænget til 7. juni.

Åbningstider på genbrugsstationen

Bemandet:
Hverdage 8.00 - 18.00
Weekend 10.00 - 18.00

Ubemandet:
Hverdage 18.00 - 08.00
Weekend 18.00 - 10.00