Glad smiley, mellemfornøjet smiley og sur smiley

Hvor tilfreds er du med Glostrup Forsyning?

Glostrup Forsyning gennemfører lige nu en kundetilfredshedsundersøgelse blandt ca. 2.000 udvalgte kunder.

Vi vil i Glostrup Forsyning gerne blive klogere på, hvad vores kunder synes om os som forsyning og det arbejde, vi udfører. Det er derfor, at vi nu gennemfører en kundetilfredshedsundersøgelse.

Du vil som kunde blive stillet en lang række spørgsmål inden for alle vores forsyningsarter - vand, spildevand, affald og fjernvarme. Du vil f.eks. også blive spurgt ind til gravearbejder, kontakt med kundeservice, vores kommunikationskanaler og Glostrup Forsynings indsats i forhold til den grønne omstilling.

Kundetilfredshedsundersøgelsen gennemføres i perioden 26. oktober til 16. november i samarbejde med vores leverandør Interresearch, der også på vegne af os afsender invitationer om deltagelse i undersøgelsen via mail. 

Kort om tilfredshedsundersøgelsen

Glostrup Forsynings kundetilfredshedsundersøgelse gennemføres i perioden 26. oktober til 16. november.

Det tager ca. 15 minutter at besvare, og når du deltager, er du med i lodtrækningen om et af tre gavekort til Glostrup Shoppingcenter på 1.000 kr.

Hvis spørgsmål til gennemførslen af undersøgelsen eller tekniske problemer med at færdiggøre undersøgelsen, kan du kontakte Interresearch på 88 82 18 89 eller på support@defgo.dk.

...