Madaffaldsposer på låg af beholder

Nu starter ugetømning af mad/rest

Affald

Juni markerer starten på sommeren, og det betyder, at ugetømning af mad- og restaffaldsbeholderen også begynder.

Har du normalt 14-dags tømning af beholderen? Så har du ugetømning af mad- og restaffaldsbeholderen i juni, juli og august. Hvis du til gengæld har tilkøbt ugetømning hele året, så sker der ikke nogle ændringer for dig.

Du kan bruge din personlige affaldskalender til at se, hvornår du får tømt din beholder. Du kan generere din kalender på vores hjemmeside. Du kan også tilmelde dig affaldssms'er, og så vil du modtage en besked, inden skraldemanden kommer forbi din bolig.

Obs! Kolonihaverne har ugetømning af mad- og restaffaldsbeholderen fra medio juni til medio august.

Rengør beholderen efter behov

Selvom mad- og restaffaldsbeholderen tømmes hver uge i de varme sommermåneder, så kan du stadig opleve, at beholderen er meget beskidt, eller der er måske kommet maddiker. Det er derfor en god idé at rengøre din beholder efter behov. Du kan f.eks. spule den med en haveslange eller hælde kogende vand ned af siderne.

Sådan får du poser til madaffald

Parcel- og rækkehuse

Du får flere poser til madaffald ved at binde en tom pose fast om håndtaget ved tømning, så lægger renovatøren nye poser til dig. Du kan også hente flere på genbrugsstationen.

Etageboliger

Du skal kontakte din affaldsansvarlige for at få flere grønne poser, da de administrerer uddelingen af poser. Hvis I er løbet tør, er det altid muligt at hente en mindre portion poser hos os på genbrugsstationen. Den affaldsansvarlige skal kontakte os for at aftale levering af et større antal poser.

Kolonihaver

Du får flere poser til madaffald ved at binde en tom pose fast om håndtaget ved tømning, så lægger renovatøren nye poser til dig. Du kan også hente flere på genbrugsstationen.

Erhverv

I får flere poser til madaffald ved at binde en tom pose fast om håndtaget ved tømning, så lægger renovatøren nye poser til jer. I kan også hente flere på genbrugsstationen.