Teenager sidder i stol med fødderne på radiator

Nyt om fjernvarmen (10)

Varme

Du læser her Glostrup Forsynings nyhedsbrev om fjernvarmeudvidelserne i Glostrup.

I nyhedsbrevet vil vi bl.a. fortælle om:

  • Status på udbud

  • Fejring af fremdrift

  • Afkoblingspuljen er åben igen

Status på udbud

Vores entreprenøropgaver til de næste fem år af fjernvarmeudbygningen er fortsat i EU-udbud, og derfor kender vi endnu ikke en tidsplan for de kunder, der skal have fjernvarme i anden halvdel af 2023.

Vi forventer, at vi kan fortælle mere om afslutning af udbuddet i starten af juni.

Fejring af fremdrift

Det går godt fremad med at udbygge fjernvarmenettet i Glostrup. Det valgte vi at fejre med et lille arrangement på byggepladsen, hvor både ansatte i forsyningen og de eksterne samarbejdspartnere deltog.

Vi kunne nemlig fejre den gode fremdrift og flere milepæle for udbygningen. Vi har nu rundet 100 nye stikledninger til forskellige villaer, og 76 kunder har fået installeret et fjernvarmeanlæg, så de nu ikke længere bruger gas eller olie til opvarmning.

Afkoblingspuljen er åben igen

Der er igen kommet penge i afkoblingspuljen for gas, men det har dog ikke direkte betydning for dig.

Du skal som ny fjernvarmekunde selv søge om afkobling af gas hos EVIDA, men vi har en afkoblingsaftale med EVIDA, der sender eventuelle udgifter for afkobling direkte til os.

Evida har en automatiseret opsigelsesproces. Hvis der er penge i puljen, søges puljen automatisk i forbindelse med opsigelse. Eventuelle udgifter til afkobling dækkes dermed af puljen og sendes således ikke videre til forsyningen.

Hvis der ikke er penge i puljen betaler Glostrup Forsyning udgifterne til afkobling.

Hvornår skal du søge afkobling?

PLUS-kunde: I forbindelse med installation af fjernvarmeanlægget fortæller vores VVS’er dig, hvornår du skal opsige din gasaftale hos Evida.

BASIS-kunde: Din egen VVS’er kan fortælle dig, hvornår du skal opsige din gasaftale hos Evida.