Nyt om fjernvarmen (8)

Varme

Du læser her Glostrup Forsynings nyhedsbrev om fjernvarmeudvidelserne i Glostrup.

I nyhedsbrevet vil vi bl.a. fortælle om:

  • Tidsplan for 2023-kunder, der bor ud til en eksisterende hovedledning

  • Information til 2023-kunder, hvor der i dag ikke er fjernvarmeledninger i vejen

  • Afkobling af gas

  • Fjernvarmepriser for næste år

Droneskud af parcelhusgrund

2023-kunderne, der bor ud til en eksisterende hovedledning, er markeret med de lilla områder på vores interaktive kort på hjemmesiden.

De øvrige 2023 kunder, hvor der ikke i dag ligger fjernvarmeledninger i vejene, er markeret som de grønne områder. Det er for eksempel veje som Ydergrænsen, Ejbyholm og Ejby Mosevej.

Oversigtskort

Tidsplan for 2023-kunder, der bor ud til en eksisterende hovedledning

Vi har det sidste stykke tid haft travlt med at koble de første nye kunder på fjernvarmenettet.

De kunder, hvor der nu er etableret en stikledning på grunden, kan forvente at få installeret et fjernvarmeanlæg i januar.

Vores entreprenør arbejder lige nu på at lukke så meget som muligt ned inden jul. Det gør de, så der ikke er åbne huller i vejen, for at undgå hærværk mv.

Vi har udarbejdet en tidsplan for, hvornår det forventes at 2023-kunder, der bor ud til en eksisterende hovedledning, kan få fjernvarme:

  • Resterende adresser på Rødkælkevej: januar - februar
  • Byparkvej: februar - marts
  • Højvangsvej: marts - april
  • Sofielundsvej: april – maj
  • Dalvangsvej: maj - juni

Vores entreprenør kontakter kunder løbende, som arbejdet skrider frem. Entreprenør og kunde aftaler et tidspunkt, hvor de skal gennemgå den endelige placering af stikledning og fjernvarmeanlæg.

Information til 2023-kunder, hvor der i dag ikke er fjernvarmeledninger i vejen

Vi er lige nu i gang med to EU-udbud for entreprenøropgaverne til de kommende fem år af fjernvarmeudbygningen i Glostrup. Entreprenørerne skal arbejde i hver deres ende af Glostrup Kommune, og vi forventer at indgå aftaler med to entreprenører ultimo april 2023.

Herefter skal vi i samarbejde med dem bruge op til to måneder på at etablere byggeplads, bestille og modtage rør samt andre materialer, allokere nok mandskab, søge om gravetilladelse, planlægge trafikafvikling etc. Så der er mange ting, der skal være styr på, inden vi kan gå i jorden.

Vi forventer, at entreprenørerne kan grave fra medio 2023. Den første opgave bliver at etablere hovedledninger i vejene. Der går derfor en del tid, før vi skal etablere stikledninger på de enkelte kunders grunde. Kunderne behøver derfor heller ikke tænke på, at de skal være hjemme i sommerferieperioden. Entreprenøren kontakter og koordinerer med kunder, hvis entreprenøren har brug for at etablere en stikledning på grunden i sommerferien.

Da udbuddene ikke er afsluttede, har vi ikke en detaljeret tidsplan for, hvornår kunderne kan få fjernvarme. Det nærmeste vi kan sige er, at de bliver tilsluttet i sidste halvdel af 2023.

Afkobling af gas

PLUS-kunder: I forbindelse med installation af fjernvarmeanlægget fortæller vores VVS’er dig, hvornår du skal opsige din gasaftale hos Evida.

BASIS-kunder: Din egen VVS’er kan fortælle dig, hvornår du skal opsige din gasaftale hos Evida.

Fjernvarmepriser for næste år

Du kan finde priserne på fjernvarme for 2023 på vores hjemmeside. Der kan du også se priserne for vand, spildevand og affald.

God jul og godt nytår

Glostrup Forsyning vil gerne ønske dig og din familie en god jul og et godt nytår!

Forsyningen går på juleferie den 23. december, og vi er tilbage igen den 2. januar.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan enten skrive til os via mail på fjernvarme@glostrupforsyning.dk eller ringe til os på 43 20 80 56 inden for åbningstiden.