Kvinde i træningstøj kigger på bærbar foran radiator

Nyt om fjernvarmen (9)

Varme

Du læser her Glostrup Forsynings nyhedsbrev om fjernvarmeudvidelserne i Glostrup.

I nyhedsbrevet vil vi bl.a. fortælle om:

  • Status på udbygningen

  • Signalregulering på Byparkvej

  • Fjernvarmepuljen har ikke betydning for nye kunder

Status på udbygningen

Byggeskilt på fortovet af Højvangsvej

I februar afsluttede vi vores gravearbejde på Rødkælkevej og den nordlige del af Solsortevej, og vores VVS’er installerer nu løbende fjernvarmeanlæg hos kunderne på de to veje.

Vi er i øjeblikket godt i gang med udbygningen på Byparkvej. Vi er netop blevet færdige med at grave stikledninger ind til de nye fjernvarmekunder i den østlige side af vejen.

I den vestlige side af Byparkvej skal der både etableres en fordelingsledning og stikledninger til de enkelte ejendomme. Dette arbejde er meget pladskrævende, og det har derfor taget længere tid at få gravetilladelse med signalregulering på plads, end vi forventede.

I vores forsøg på at koble så mange nye kunder på fjernvarmenettet hurtigst muligt, flyttede vores entreprenør derfor midlertidigt arbejdet til Højvangsvej. Her kunne vi grave stikledninger til ejendommene indtil udgangen af februar, hvor vi fik gravetilladelsen i hus.

Vi holder lige nu en pause med arbejdet på Højvangsvej, mens vi etablerer ledningerne i den vestlige side af Byparkvej.

Vi forventer at intensivere arbejdet på Højvangsvej igen fra i midten af marts Det betyder, at Højvangsvej er spærret for gennemkørsel midt på den østlige del af vejen frem til udgangen af marts. Det vil være muligt at passere for fodgængere på fortovet.

Beboerne på Højvangsvej vil modtage mere information om arbejdet.

Signalregulering på Byparkvej

Vores arbejde fylder en del på vejen, og derfor har vi været nødt til at opsætte signalregulering i den nordlige del af Byparkvej.

Arbejdet betyder også, at Kildeholm er spærret for udkørsel til Byparkvej. Beboerne skal derfor i stedet benytte ind- og udkørsel på Vældegårdsvej.

Vi arbejder så hurtigt vi kan, så signalreguleringen ikke bruges længere end nødvendigt.

Signalregulering på Byparkvej

Fjernvarmepuljen har ikke betydning for nye kunder

Du skal som ny fjernvarmekunde selv søge om afkobling af gas hos EVIDA, men du skal ikke selv betale, hvis fjernvarmepuljen er tom.

”Vi har en god ordning til vores nye kunder. De skal ikke skal tænke på, om de skal have penge op af lommen for at betale afkobling fra gassen. Glostrup Forsyning har en aftale med Evida, der betyder, at Evida sender udgifter for afkobling direkte til forsyningen, hvis puljen er tom,” lyder det fra Bo Nybro Nørbjerg, adm. direktør i Glostrup Forsyning.

Evida har en automatiseret opsigelsesproces. Hvis der er penge i puljen, og kunden opfylder betingelserne for gebyrfri afkobling, kan man som gaskunde automatisk søge penge i afkoblingspuljen.

Hvornår skal du søge afkobling?

PLUS-kunde: I forbindelse med installation af fjernvarmeanlægget fortæller vores VVS’er dig, hvornår du skal opsige din gasaftale hos Evida.

BASIS-kunde: Din egen VVS’er kan fortælle dig, hvornår du skal opsige din gasaftale hos Evida.