Spærring af Ejby Mosevej mellem nr. 143 og nr. 145

Spærring af Ejby Mosevej mellem nr. 143 og nr. 145.

Spærring af Ejby Mosevej

Varme

Spærring af Ejby Mosevej mellem nr. 143 og nr. 145 fra mandag d. 15. januar 2024

Vi udbygger fjernvarmenettet i dit område
­Frem til 2027 skal fjernvarmenettet udbygges til næsten alle veje i Glostrup. Det betyder, at vi i perioder er nødt til at lave omdirigering af trafik og lignende, så vi kan lægge fjernvarmerør i jorden.

Du modtager dette brev, da vi skal arbejde i dit område.

Hvornår er vi i dit område, og hvad bliver udført?

Ejby Mosevej spærres for gennemkørsel, for at grave fjernvarmerørene på tværs af vejen.

Fra mandag d. 15. januar 2024 spærrer vi Ejby Mosevej mellem nr. 143 og nr. 145. Det betyder, at skal du til ejendomme syd for 143, skal du ankomme fra syd. Skal du til ejendomme nord for nr. 145, skal du ankomme fra nord. Se kortskitsen!

Efter 2 uger forventer vi at kunne lægge trafikken tilbage til den ensrettede situation, for at fortsætte gravearbejdet i den anden side af vejen.

Samtidig med arbejdet med hovedledningen i Ejby Mosevej, graver vi fordelingsledninger og stikledninger hos kunder på sidevejene nord for Ejbydalsvej.

Vores planlægning og fremdrift er temmelig udfordret af vejret i øjeblikket. Først massiv nedbør, herefter sne og frost og efterfølgende forventeligt tøvejr. Det beklager vi.

Hold dig opdateret på udbygningen

Du kan skrive dig op til vores nyhedsbrev på glostrupforsyning.dk/merefjernvarme. Så holder vi dig ajour med fremdriften på projektet.